Eilen saatiin taas oikein kivat treenit aikaseks Rommin kanssa. Julia oli pitkästä aikaa mukana apparina, ja hyödynnettiinkin tätä heti tunnarin merkeissä. Olin jo aikasemmin päivällä ottanut Rompan kanssa pari kipaletta näitä mieleenpalautuksena, ja ne olivat alkusähläysten jälkeen menneet oikein mallikkaasti. Nyt meillä oli mukana kuusi väärää, jotka Julia laittoi jonoon niin, että oma tuli kolmanneksi vikaksi. R haki hienosti ja maltilla oikean, joten vaihdettiin kuvio kellotauluun. Koira oli kuitenkin päässyt kuumenemaan edellisestä kerrasta sen verran, että tämä plus pidempi lähetysmatka aiheuttivat malttamattomuutta, väärien nostelua ja kapuloiden pureskelua. Kutsuin Rommin pois ja sillä välin, kun Julia asetteli kapulat takaisin, istuin sen kanssa ja rauhoittelin äänellä ja silittelyllä. Oikeassa viretilassa R löysi oman taas helposti, ja tähän sitten jätettiin.

Seuraavaksi otettiin pitkästa aikaa puunoutoa. Kaksi avomaista suoritusta riitti, molemmat sujuivat niin hyvin. R malttoi hyvin odottaa heiton ajan ja pyytää katseella lupaa, ja kapula tuotiin hyvällä vauhdilla tiiviisti ja suoraan eteen. Jos jotain pitäisi lisätä, niin vähän malttia tuohon kapulalle juoksuun, sillä nyt koira tulee niin kovaa ettei jarrut pelaa. Tähän en aio kuitenkaan puuttua, sillä mun koira tykkää noutaa! Tuskan hikeä on vuodatettu, jotta tähän tilanteeseen ollaan päästy!

Seuraaminen ja kaukot sujuivat molemmat oikein kivasti, ei kommentoitavaa. Lopuksi kierrettiin vielä maaleja ja leikittiin nartsulla, ja sitten paineltiin lenkille :) .

Inka